top of page

Wat we doen

Zorgeloos uw vakantiehuis verhuren, dat is wat u wilt. BnB Assistant heeft jarenlange ervaring in het verhuren en beheren van vakantiehuizen en kan u zoveel taken uit handen nemen als u wilt. Afhankelijk van uw wensen variëren de prijzen tussen 10% en 25% van de huuropbrengst. Van het aanmaken van een advertentie tot het uitzwaaien van de gasten bij de check out en alles daar tussenin. BnB Assistant is er voor B&B's, hotels en particulieren. Verhuren was nog nooit zo eenvoudig. 

film-camera.png

Advertentie

 

Wij maken een aantrekkelijke advertentie met professionele foto's en een pakkende tekst en beheren de kalenders van alle websites.

online.png

Marketing

Wij kunnen op meer dan 40 kanalen adverteren zodat uw woning makkelijk gevonden wordt en overal geboekt kan worden. 

hotel.png

Check out

Wij zijn persoonlijk aanwezig bij de check out om samen met de gasten een eindcontrole te verrichten. Als alles in orde is geven we de gast de borg terug en zwaaien we ze uit.

settings.png

Reparaties

Indien nodig voeren wij reparaties uit zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de woning.

growth.png

Prijsoptimalisatie


Wij optimaliseren uw omzet dankzij nauwkeurige prijsbepalingen. Zo worden prijzen onder andere aangepast aan het seizoen, de vraag en evenementen in de omgeving.

calendar.png

Persoonlijke kalender

Wij maken een account voor u met een persoonlijke kalender, zodat u een overzicht heeft van alle boekingen. U vindt hier ook informatie over de gasten.

cleaning.png

Schoonmaak

Ons professionele schoonmaak team zorgt ervoor dat uw huis weer helemaal brandschoon is voor de volgende gasten.

swimming-pool.png

Zwembad onderhoud

Wij dragen niet alleen zorg voor uw woning, maar hebben ook specialisten in dienst om uw zwembad in topconditie te houden.

speech-bubble.png

Communicatie


Wij reageren direct op aanvragen en beantwoorden alle vragen van de gasten. Zodra er een boeking binnenkomt wordt u op de hoogte gebracht via e-mail
en sms.

key.png

Sleuteloverdracht

We verwelkomen de gasten persoonlijk, overhandigen ze de sleutel en geven ze informatie over de woning en het eiland.

payment-method.png

Financiën

Wij zorgen dat de gasten betalen. Uw verdiensten zullen uiterlijk vijf werkdagen na check-in worden overgemaakt.

meditation.png

Ontspan

Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Uw vakantiehuis is in goede handen bij ons.

bottom of page